CONTES CLÀSSICS

NADONS - de 12 a 36 mesos
INFANTIL - a partir de 3 anys, amb opció il·lustrador7a en directe
JOVES - cinquè i sisè i Primer d'ESO amb opció d'il·lustrador/a en directe

CONTES CLÀSSICS 

Sovint donem per suposat que la mainada coneix els contes clàssics de la nostra literatura i folklore però sempre hi ha contes que no han escoltat mai o que fins i tot els adults no recorden amb precisió. Per això proposo una sessió amb clàssics (podem pactar-los
amb l’organització) presentats des de la teatralització, els titelles, el suport visual amb làmies de 80x50cm, suport llibre o narració a l’estil tradicional... segons el repertori.  Versió nadons, versió infantil i versió joves. 

Objectius pedagògics: conèixer contes tradicionals de la nostra cultura, gaudir amb la narració oral, aprendre que la narració oral és una font de transmissió de coneixement i saber popular.

CONTES CLÀSSICS IL·LUSTRATS EN DIRECTE, versió infantil i joves

Contes adaptats a infants o joves. L'il·lustrador PEDRO OSUNA dibuixa en directe mentre la narradora OLGA CERCÓS ens explica els contes i els secrets de la tècnica de l'il·lustrador.

Objectius pedagògics versió il·lustrats en directe: aprendre diferents tècniques i recursos d'il·lustració, observar el procés de creació d'una làmina, aprendre els motius pels quals cal explicar contes clàssics a casa.

Entrades populars