AUTORS COMENTATS

JOVES - 3r i 4t d'ESO i Batxillerat
ADULTS
AUTORS COMENTATS

Què és?
«Autors comentats» és una proposta per acostar, de manera amena i engrescadora, els escriptors centrals de la nostra literatura al gran públic.

Com ho fem?
Ho fem a través d’un viatge per la seva vida i obra, amb els comentaris i explicacions de Miquel Martín i la lectura dramatitzada d’Olga Cercós.

Quins autors i autores oferim?
Aquest 2019/2020 podeu triar qualsevol d’aquests escriptors: 

Víctor Català, Prudenci Bertrana, Joaquim Ruyra, Montserrat Abelló o Joan Vinyoli.

Qui som?
Miquel Martín i Serra, escriptor. Ha publicat, entre d’altres obres, Proses reposades, Llegendes de nit, El riu encès, Llegendes mar de la Costa Brava, L’estratègia de la gallina (finalista premi Ramon Llull), Cabells de Medusa, Dictadors de butxaca i Hi ha amors que maten. Recentment ha estat finalista del premi Casero de novel·la i ha guanyat el premi Recvull de retrat literari amb Joan Vinyoli, el gall salvatge. És autor de diversos articles i estudis sobre literatura, en especial sobre el poeta Joan Vinyoli, del qual ha prologat Vent d’aram. Col·labora habitualment amb els diaris Ara i Diari de Girona, entre d’altres mitjans.

Olga Cercós, actriu. Des del 2001 treballa com a narradora oral en campanyes de dinamització lectora. Com a actriu ha actuat, entre d’altres, al Teatre Nacional de Catalunya, El Canal, Tantarantana i l’Espai Brossa; sota la direcció d’Helena Tornero, Marilia Samper, Mariana Yáñez, Quique Culebras, Xavier Giménez, Àlex Rigola... Com a rapsoda, ha recitat Vinyoli al festival de poesia de Girona i al festival Ap(h)ònica o Lorca al cicle A pas de poeta, entre d’altres. Ha col·laborat puntualment al programa L’ofici d’educar de Catalunya Ràdio amb narracions pròpies locutades.

Durada: 60-70 minuts
Més informació: miquelmartinserra@yahoo.es Tel. 625 550 218


Entrades populars